ÅÅÅ AIK!

Det har varit en lugn och skön helg än så länge.
Såg Skellefteå - Färjestad i Fredags då dom krossade dom med 2 - 0 på hemmaplan, var riktigt skönt faktiskt för nu kan vi ta oss vidare till semi nu ikväll!
Har varit en nykter helg igen för mig, grymt skönt faktiskt! till råga på det, så har jag slutat snusa oxå!
tycker jag ändå har varit rätt duktig på den fronten ;)

Det har snöat rätt mycket nu, och kommer fortsätta göra det oxå. förhoppningsvis så får man en liten soltimma iaf nu under påsk. Småsugen på att man skulle ha dragit upp till fjälls, men det finns nog ingen ork till det, har ingen skoter ändå så :P

Ska bli intressant om jag kommer åka nå snowboard i år eller inte, men de har varit så dåligt väder nu tycker jag, och så har man varit rätt mkt i Boden, som jag ska till nu imorgon. skönt att komma bort härifrån igen, för det händer inte så mkt under veckorna faktiskt, det är väl mestadels bara gym, nån film då å då, o ett försök till att göra klar lägenheten.:P
Igår så såg man film iaf, blev först slutet på Waterboy som gick på 5an, sen dangerous hette den, en av dom bättre man sett på länge faktiskt, inte direkt liten killen som är med i den. :P hans nävar är typ större än mitt huvud..

Fick veta att det blir kurs för mig den 6-7e april i Piteå, ADR-utbildning. Grymt fjantigt, men annars får man inte transportera grejjerna i sommar. "Det är en bensindunk" som räknas in till det typ.. men aja, vad ska man göra åt saken, måste man gå den så är det väl bara göra det oxå..

Igår kom min kusin hem från Indien efter 3 veckor fotograferandes på ormar o dylikt. Ska bli kul att få träffa honom igen, hade tydligen planer på att komma hit till Arvidsjaur om 2 veckor drygt. kommer bli nice. :)


Tampongen är ändå klassikern ;)

Over and out!!

one step towards something better!

Den här veckan har verkligen gått hur fort som helst, det bara sa pang så är det snart helg igen!
Men hur som helst, i måndags så kom Emma och hälsade på! :D
Kvällen bestog av pasta carbonara, luftslottet som sprängdes, och en massa godis! :P
Tisdag så for vi iväg ut och körde skoter, det var jag, Jocke, Simon, Anton, Emma och Juli som var ute och gjorde lederna osäkra! Grymt skönt väder var det i alla fall, och kvällen avslutades med att vi bakade blåbärspaj och för att senare dra bort mot prästberget och åka tefat, hehehe. Man blir verkligen aldrig för gammal för det! :P

Tyvärr var Emma tvungen fara hem Onsdag, så det blev bara en snabbvisit för henne. :/ men snart får man träffa henne igen, tiden går fort dit.. :)
Jag hade i alla fall firmafest igår, vi var ett gäng på 9 personer som satt o åt på old duck inn, blev plankstek för min del i alla fall! ;) gott!
Några shottar och ölglas senare så satt jag hos speedy, så skulle vi se big bang theory, Jag däckade i alla fall efter ett avsnitt, vaknade upp runt 12 dagen efter, var en ganska tung kväll ändå ;)

Miss you already.. <3

årets första fräsdag!

Som rubriken lyder, så steg jag upp halv 6 och drog iväg mot luleå för att göra ett snabbjobb.
Läggargänget hade inte varit så kluriga och gjort ena viadukten för låg, så lastbilar som gungade till matade rakt upp i kanten.
Så det var bara skynda sig iväg dit och fräsa ner det en dm.

Måste säga, de var grymt skönt att få en liten försmak på säsongen! saknar det lite grann ;)







Hittade åt en annan mumsig bild på telefonen, blev småsugen på blåbärspaj, eller vad tror ni??



Nu är de gym som gäller, sen middag med Salle! lovely.. :)

over and out

ställ er upp!

Den här helgen har varit underhållande :)
Först lite skadeglädje efter veckans benpass med lillasyster, alltid skönt med träningsvärk, eller hur Juli?? ;)

Fredag blev det att jag bjöd över Bella och William på renskav, mos och lingonsylt.. LOVELY! sen blev det till Anton o ta en öl och titta på då Salle blev arg för att han förlorade i hockeyn!:P över till old duck inn, spelade biljard, och vem var kingen om inte JAG?? ;)

Lördagen bestog av först middag hos Jonas, han matade på me nå korvstuvning a la Bella, var gott!
Senare sprang jag över till brorsans lägenhet o såg lite hockey med Benny i en två timmar, skönt att bara ligga i soffan en stund å whil, sen kom brorsan in vinglades, var en rolig syn! hehe.
Drog på sig farsans gamla skinnbrallor och pudelrocksperuk för det var rocktema på krogen under kvällen.
Jag for själv o kikade förbi på festen sen, träffade juli och emelie, dom var riktigt på lullan.. hehe.

Idag så har bara tagit de lugnt mestadels, tänkte dra med Juli på gymmet men hon var nog för bakis för det, så hon vägrade svara då jag ringde. "OVANLIGT??":D palt till middag och senare filmkväll hos brorsan med halva skaran syskonen! :)

Har även gjort klar tavlan som ska sitta ovanför soffan, blev ruskigt nöjd iaf!!



Over and out!

in my mind!

Det är svårt att tänka sig hur allt kan klicka så bra med dig.
Man längtar bara tillbaka..

You truely are something special..

buttaaah whaajyye!

Det är intressant hur saker och ting kan förändras till att vara något annat, till att bli något bättre.
Det har gått snart ett halvår sedan jag slutade jobbade för denna säsong, jobbat i lägenheten, sen kom det nya året vid ytterdörren.
Klar med lägenheten för nu, så jag har inget mer som ligger på mina axlar och måste bli klart.
Är inte lika seriös med träningen vilket som är rätt skönt, mitt mål jag strävar efter är att bara må bra, och känna sig frisk.
Jag har börjat trivas bättre med mig själv. Varit rätt mycket i Boden å umgåts med Storm och Erika. Måste säga det är grymt skönt att bara komma bort från allt här oxå!

Nu är det drygt 2 månader kvar tills jag börjar jobbar igen, ska bli grymt skönt! Man blir lätt uttråkad som det är nu, och självklart så längtar man ju efter lill-bobben! ;D

Den här helgen tillbringades för "omväxlings skull" i Boden igen. :P Blev en visit från fredag-måndag och jag och Anton började vår resa i gamm-citran diggandes till p3!
Då vi väl kom dit så blev det Max, och sedan Solsidan sittandes med Erika, Storm och Emma!
Sen har de varit allt från Lazer-game till Kickboxning, film, spel och uppvärm kyckling i ugnen! Tur jag och Emma är mästerkockarna! ;)

Idag är man grymt lämmen i kroppen! man har fått liv i muskler som man inte ens trodde fanns.. :P hehe så den här kvällen tillbringades hos Simon och såg 9:e. Blev ändå förvånad över den filmen.. trodde de skulle vara nån komedi men de var ju för bövelen nästan en skräckis! haha.



on the road!

Den här helgen har varit riiiktigt skön.
Började med att jag drog till Boden i torsdags, blev bara så att man tog de lugnt och såg bröllopsfotografen, samma skådespelare som i smala sussie, måste ju älska pölsa!;) hehe

Fredag så blev det en snabbvisit till Piteå för att se Avatar igen, den här gången grät jag inte lika mycket, haha.. Det var jag Diskhoen, Emum, Sparris och två andra som jag inte kom ihåg namnet på. :p dom tyckte den var bra iaf.
Efter det så blev det Vilda Gester hos Storm, var riktigt kul!:P Jens var på hugget, förstår inte hur han kunde komma på alla skumma saker som jag trodde ingen skulle lista ut vad de var.. :P

Lördag, fest hos Emma för att fira att hon fyllde 21! gamling börjar hon bli, hehe. GRATTIS!
Men de var grymt trevligt, alltid roligt att lära känna nytt folk! dock så var jag ensam kille där så man kände sig lite ockwaard mitt under allt skvaller. Synd att int Anton följd me!;) De blev ju western farm senare, jag tyckte de var sjukt mycket folk, men tydligen så var de litet. hehe, "bybon"



Vaknade upp inlindad i ett duntäcke, hur nu de hade gått till! ;) mys!
Blev tyvärr inte cheer-dm för min del, Jonte och erika orkade inte fara dit heller, så de blev så att jag stannade jag med. :) iväg på blå ängeln å åt en oxfilé-pizza. de satte sig bra i magen..

En powernap senare så var man fit for fight igen och satt o såg på Solsidan, så grymt bra en serie! de är ett hett tips!! :)

Blir så att man drar hem imorgon till Arvidsjaur igen, men som vanligt så vill man inte hem, så trevligt här!
....
....

You're wonderful..

RSS 2.0