deep within..

Tjena!

Nu var det ett tag sen jag skrev igen, börjat bli riktigt kass på att uppdatera, men det har inte riktigt funnits tid eller ork till det dom få gånger man har varit hemma!:)

Nu ska man se vad det finns att berätta om. Hur som helst, min arbetskollega ska gifta sig den 16 juli, och dom fick lite problem med planeringen att deras band som skulle spela på bröllopsfesten blev det massa tjorv med så att det var dubbelbokat, då blev dom utan några som kunde spela, tills jag nämnde att jag kunde dra ihop ett gäng och spela istället för dom. :)
Dennis och Ingela lyste upp och sa ja direkt och började babbla om vilka låtar dom ville ha med.
Så ringde några samtal, bland annat till Anton, William och Tommy ifrån bandet Reinxeed om dom ville var med, och självklart.. det var då inga problem från någon av parterna. :)
efter lite problem med att hitta oss en trummis så satte vi in anton där istället för bas, och som en räddande ängel kom Johan, Lidas lillebror o skulle spela med oss.

Måste säga jag är riktigt förvånad över hur lättlärd han var, så det var GULDVÄRT!:)
Så dom senaste helgerna har det varit rep rep rep som har stått på listan utöver allt annat som man skulle vilja hinna med, men de är tvätt o lite annat som man har fått skjuta åt sidan, tur man har en snäll syster som hjälper till för fullt. :)

24 låtar blev det allt som allt som skulle pluggas in, lite tungt då man jobbar borta, så man har fått lära sig låtarna genom att lyssna på dom, men de har då gått utan problem.. :) det är låtar såsom livin' on a prayer, fortunate son, fångad av en stormvind, don't stop believing osv. så de är en salig blandning av góa klassiker som kommer förgylla kvällens trumhinnor.
Sista repet gick ruskigt bra, och allt verkar flyta på för fullt, Tommy är verkligen kungen på sången! skönt att enbart få lägga stämmor för ovanlighetens skull, lite skönare att vara mer av en gitarrist än bådeoch! :)
Så nu är det bara några dagar kvar så smäller de till, då drar The Bröllopers on Tour 2010!! :D

Dessutom har jag även blivit sambo! Det är min sötsyster som får bo så mkt hon vill i lägenheten eftersom jag ändå är borta hela tiden, det vore ju bara slöseri om man ska låta de stå tom medan man är borta, så hon är duktig å diskar å gör bort sånt som jag inte riktigt hinner ibland, å så får jag laga mat i gentjänst.. ;D

Nattivalen gick av stapeln för en 2 veckor sedan oxå, man lyckades hinna med en sväng där oxå, klippte av brorsans hår så han fick sig en tuppkam för ett dygn, blev ganska coolt med hans rockabillyhår ;P blev som en knorr på den. hehe.



Sen var det öl och pipa som stog på listan för den kvällen. Väl inne på nattivalen träffade man mor o far, dansade en sväng bugg me morsan och sen gick man å såg på hammerfall ett tag.. fick agera som skyddsmur för lillsyrran och lilla så dom fick stå längst fram vid gallret.. ;)

Helgen i Boden var riktigt kul! fick åter igen träffa Storm, Erika, Tommy, Jens, Emma och Kristin. :)
Blev några folköl och skratt under helgen.. :) Sen bar det iväg hemåt, käkade nå mjukglass söndag och bara tog de lugnt, kände att jag behövde det för att senare dra sig vidare mot Umeå. Kom fram rätt sent men självklart så hamnade man framför msn ännu senare, å vi vet ju vems fel de är om inte mitt? ;)



Nu har man varit å fräst lite i Holmsund utanför Umeå och på väg neröver mot Ånge för att ta två anslutningar där, sen mest troligt hem o tagga inför bröllopet! kommer att bli LEGEN...

wait for it....

DARY!

RSS 2.0