Bye bye Arvidsjaur!

Imorgon bär det iväg till Boden.. Nordic rage power och Harry Potter (ja jag vet..) men jag erkänner att jag tycker att de är bra skit iaf! :P

Idag har man hunnit med lite grann ändå, käkat med Simon o Tommy, drog över till Jonas å beställde våra biljetter, jaaaa vi ska lämna Arvidsjaur, men bara över helgen däremot.. ;D
Tåg från jörn till Sthlm för att senare dra vidare till Linköping och hälsa på en polare man pratat med så länge men ändå alltid haft tid å möjlighet å träffa!
Men nu jäklar! :P



Sen blir det att se Soilwork i sthlm på söndag för att senare dra vidare hemåt Måndag till kylan igen.. men fi bövelen vad skönt det ska bli att komma bort härifrån ett tag, om än jag nu inte varit hemma så mycket i sommar.
Men det är alltid skönt med lite variation!

Tänkte lägga upp en bild på söt-Svea också.



See yaaaa

long time no see...

Mycket har hänt sen senaste gången jag skrev.
Jag sitter just nu bara i lugn och ro efter att ha sett en film med Simon och Tommy.
Blev The sorcerers apprentice. Seduglig enligt mig, men Disney har ju en förmåga av att göra filmerna ganska fjantiga ibland tyvärr.

Så vad har hänt den senaste tiden?
Dom senaste månaderna har bestått mestadels av jobb och rep under helgerna inför en spelning vi hade på laponia under halloween. Var ruskigt kul! :D Förhoppningsvis så kommer det mer spelningar för vårat lilla coverband Granskogerz. :)


(Slash, Yngwie, Zed, Gene)

Det blev ett ganska segt slut för fräs-säsongen.. Kyla, snö och ett evigt mörker, men den här säsongen har ändå gått riktigt bra! Bättre än förväntat om man säger så. Jobb är alltid ett jobb, men jag trivs så himla bra med det jag gör så jag hoppas på att fortsätta några år till! :)
Bjuder på en bild i min fina MOJJ. jaaaa jag vet, inte är den stilig men nog fasen är den varm! :D



Nu har man hela vintern till att ta tillbaka all förlorad tid man haft under sommaren då man varit borta och jobba.
Tänkte äntligen börja träna igen, men första veckan ledig så blev det mycket hemmasittande i soffan, spelat gitarr och skrivit ny musik.
Spelade även in en ny cover tillsammans med den allsmäktige Jonatan Storm! Blev riktigt bra på sån kort tid, vilket är lite imponerande.



Nu i helgen var det tänkt att fara till Boden iaf, hälsa på alla jordnötter där borta! och se Reinxeed live på Nordic rage. kommer bli kul! Sen helgen därefter är det planerat att fara iväg mot storstaun. Linköping, sen Sthlm för att kika på Soilwork. Jonas skulle följa med så det blir en liten weekend däröver.

Over and out!



RSS 2.0