Grymt!

Tjenare!

Nu var de ett bra tag sen jag uppdaterade bloggen känns det som, men man har inte riktigt haft tid och ork till det.
Mycket som har stått på listan nu, börjar jobbar på måndag, så man har tjorvat med det..
Bilen ska säljas, kommer en tittare imorgon, och förhoppningsvis åker den då.

Var en sväng förbi Boden och Svanisele med Anton. Där träffade man Erika, Storm, Tommy, Jens, Kristin och tussen.. Badades badtunna och bastu, nån öl blev det självklart. Var rusktigt trevligt! skönt att man lyckades hinna med en lite roligare kväll inför jobbarsäsongen..

Blev även klar med ghost prototype där Tommy hade lagt sången, blev grymt bra! Stort cred för honom som har lagt ner tid på våra låtar!



tack å hej, leverpastej!

Laseeeeer!

Haft en riktigt underbar dag i Piteå med alla kompisar. :)
Jag, Jonas, brorsan och Emelie drog först iväg runt 7 till skellefteå, Joel och MLI skulle passa ett flyg, som bar först iväg mot sthlm, sen åker dom vidare till Egypten imorgon! Snacka om fusk det är då??

Men hur som helst, då vi släppt av dom på flygplatsen så drog vi iväg och hämtade upp Johanna för att senare kunna dra vidare till Piteå. :)
Max och lite att gå på stan, köpte nå handskar och en kopp kaffe och inväntade alla andra som kom från Arvidsjaur..

Sen var det dags, 5-kampen som vi alla hade väntat på några veckor..
lag Boris: Jag, Anton, Salle, Richie och Bobel.
lag Köket: Simon, Erika, Bella, Johanna, Jonas och William.

Grenarna var Känguru-boxning, Mänsklig bowling, Mekaniska tjuren, Bandgång och sen till sist Lasergame!
Något jag tyckte var så kul var att lagen var rätt jämna faktiskt, inga tråkiga miner från någon utan det var bara skratt och lagpepp som fanns på listan!:)
Jag lyckades få mest poäng i Laser iaf, de vart jag rätt nöjd över!;D hehehe



Grattis än en gång B! En grym person förtjänar en grym uppvaktning oxå! ;D

running wild and free!

Varit på kurs nu i två dagar i Piteå, segt som tusan var det. ADR var det jag läste iaf, men nu kan inte poppo säga något om jag kör lite diesel i sommar. :P
Har varit rätt trött dom senaste dagarna faktiskt, inte blivit allt för mycket gjort utan man har som bara glidit i stort sett. Tur det varit skönt väder iaf, så lite färg får man då man är utomhus! ;)

Kom hem idag mitt under dagen, så jag passade på att måla klart tavlan som låg på golvet i köket..
Blev en tvillingtavla till den som sitter ovanför soffan, kommer nog bli lovely då den sitter uppe i vardagsrummet sen!


QualiN !

På borta stååå!!

K4 IF klarade kvalet och är nu i division 1 inför nästa säsong.. stort grattis!!



Igår så var det att stiga upp kl 6.00 för att göra sig i ordning o dra iväg till Sundsvall och Timrå sporthall för att hejja K4 vidare i sista kvalmatchen mot Ankaryds IF.
Vart rätt spännande där på slutet! förlust med 5-7 blev ändå till en vinst,  då vi klarade kvalet på målskillnad med +2 i mål.


Blue Army satt redo på läktarplatsen!

Nu blir det att ta en morgonkaffe och ta de lugnt till ikväll då de blir att dra iväg mot Öjebyn. Har kurs i två dagar inför nästa arbetssäsong. ADR som står på pappret.. USCH! Är inte speciellt förtjust i skolbänken, och två dagar är tillräckligt jobbigt för mig.. :P

Over and out!

borthi skouwgen!

Grymt skön dag! Tog en liten sovmorgon idag, och vaknade upp av att solen lös på rejält och några futtiga moln på himlen. Så jag tog snabbt upp telefon och ringde Robert och frågade om han ville följa med på en liten pimpel-tur, och jovisst, så var fallet. Fick även med oss Cookie!
Så de knallades iväg i värsting-sittåträngen bort mot Auktsjaur där både min familj och Boqvist hade belägra sig på sjön och redan fått upp en 3 rödingar och nån ynka abborre.

Jag testade själv min fiskelycka, och jodå.. efter ca 8-10 minuter så drog jag upp mig en röding på dryga kilot!
Då var min dag förgylld!;D



Efter det så satte man sig på renskinnet med en kopp kaffe och torkat renkött och bara njöt i solen ett tag, var rätt mycket ovarnivatten, Bobel hade bara sina lågskor, så han vart ju jävlat dyblöt, men de var värt besväret för en sån här dag!;D
Sen tillbaka till Arvidsjaur, drog över till Simon efter ett tag och åt tårta, Annelie fyllde 21 år idag! HURRA HURRA HURRA!:D

Just nu sitter man och taggar inför imorgon, då blir det Sundsvall och hejja på vårat bandylag, blir att åka med bandybussen med trumman i handen!;)


Den fick döpas till Gandalf tack vare sitt fina vinterskägg!

Tack o Hej, Leverpastej!

Lill smultron 20 år!

Tänka sig, nu har de gått hela 20 år sedan ett litet troll kom till världen.
Jag hoppas du får en riktigt skön födelsedag nu, och äntligen slipper man dra in på systemet och köpa ut åt dig!! :P


Grattis lilla smultronsmulan!

Vittjåkk!

Långfredagen spenderades uppe på vittjåkk med ett gäng glada kompisar. :)
Det var Jag, Simon, Anton, Salle, Jonas, William, Robert, Bella, Johanna och Annelie som drog upp, byggde snögrotta, åkte tefat, tillagade älgtacos på morrika. De var iaf riktigt kul, dock spårade snöbollskriget som jag själv var dum nog att starta, för jag fick alla på mig tillslut.. ;D









Senare mot kvällen så drog jag Salle och Anton iväg mot K4 för att hejja vårat innebandylag till seger i kvalet till division 1. Fick i alla fall riktigt bra respons från laget, som gav järnet för att vinna den där matchen.. 5-1 till K4 slutade det, och en fyramåls ledning är nog riktigt skönt att ha i bagaget inför sista matchen!. :)
Våran hejjarklack som förövrigt kallas Blue Army var inte så stor igår däremot, men även om den inte är så kraftfull, så  har den ett stort hjärta!;P haha


Blue Army (K4 IF)

Glad påsk!

bella del feliz cumpleaños!

Tänkte dedicera ett inlägg till allas våran bäst Bella som fyller 20år idag!
CONGRATULATIONS!!! :)



Vem får komma in på systemet??? HUNDEN - KATTEN - BELLA, HUNDEN - KATTEN - BELLA!!

RSS 2.0