Sötaste iggen!

Idag har de inte hänt så mkt, varit på garaget en sväng å fixat lite grejjs, skulle fara iväg å hämta ett bränslefilter men då hade dom stängt. wihooo.
Var förbi å skulle fixa klipptid men självklart så är Linda aldrig där! Var förbi på gymmet, fixade ett helårs-kort. nu ska jag börja mata gym på helgerna tänkte jag, så man inte tappar lika mkt som förra året..

Ikväll blir det nog att se film me lillsyrran och eventuellt storingen också om hon känner för det.. :)

Tänkte även lägga ut två bilder på den sötaste lilla igelkotten jag sett!;D





Söt va?? :D

Kramfors

Lite bilder från nå jobb i veckan tänkte jag lägga ut.. :)








Då var det igång!

Nu var det rätt länge sen man uppdaterade bloggen, men man har inte direkt haft tid eller ork till det..
Har iaf varit i Umeå dom två senaste veckorna och mekat ihop fräsen och boben för att kunna ta sig ut runt Sverige och mata bort lite asfalt.
Var mycket som skulle göras.. bussa om ben, dra ström, byta ut lampor, måla, sätter klisterlappar, fixa lysrör, bomen och en jäkla massa saker, men det blev som tur var klart. Satte även in en omvandlare i lastbilen för att kunna driva en micro, så nu kommer det bli en hel del matlådor i sommar istället.. man är gode less utematen, fybövelen! :P

Varit rätt mkt o hälsat på mina kusiner Niklas och Jonas.. hunnit med en del bowlingmatcher, grilla med salle valborg, lyckades fixa en grillkväll med Dennis förra veckan, var riktigt trevligt! skönt att få en liten kalasare innan man skulle iväg och jobba.

Idag har man varit igång utan för Sollefteå, inte alls långt ifrån kramfors. Blev 2 långa broar som skulle planas ut, ruskigt kul att komma igång igen och JAAA, man har saknat damm-lukten.. :P hehe.
Nu ligger man på Cityhotel och tar de lugnt en timme innan det är dags för att sova.
Ska även fixa ut några bilder på dagens körning så får ni se vad man håller på med.. :)

over and out!

RSS 2.0